Vosvoslar kortej yaptı

Bir süre önce Çerkezköy'de bulunan Tospağa severler tarafından kurulan "ÇERKEZWOS" ekibi geçtiğimiz gün büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutladığımız Zafer Bayramı etkinliklerinde kortej oluşturdular.

Vosvoslar kortej yaptı
04 Eylül 2007 Salı 08:50

TÖRENDEN SONRA GEÇİT YAPTILAR

3. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından hazırlanan ve büyük bir coşku içerisinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ardından ÇERKEZWOS ekibi kutlamalara ayrı bir renk kattı. Resmi törenin bitmesinin ardından vosvoslarını türk bayrakları ile donatan vosvosçular şehir içerisinde konvoy halinde tur atarak Zafer Bayramını kutladılar.

resmi törenden sonra Türk Bayrakları ile kortej oluşturduklarını ve Zafer Bayramını kutladıklarını belirten ÇERKEZWOS kulübü Başkanı Temel Öztürk "Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Zafer Bayramının 85. yılını büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutladık. Çerkezköy'de konuşlu bulunan 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından hazırlanan programın ardından biz vosvosçularda bayraklarımız kaptık ve küçük bir konvoy ile kutlamamızı yaptık"

VATANDAŞLAR ALKIŞLADI

"ÇERKEZWOS ekibi olarak bizler ülkesini seven ve Atatürk'ün izinden giden insanlarız. Bunun için her türk vatandaşının olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı çok önemli ve manevi bir yere sahip. Bizde bu yılki kutlamalara hem renk katmak, hem de kendimizde ayrı bir organizasyon ile kutlamak için küçükte olsa bir konvoy düzenledik. Resmi geçidin sona ermesinden sonra tekrar trafiğe açılan Atatürk caddesinde araçlarımızı Türk Bayrakları ile süsleyerek bayramımızı kutladık. Bu sırada etrafta olan vatandaşlar oldukça yoğun bir ilgi ile bizi izlediler ve bir çok insan yaptığımız bu etkinlikten dolayı bizi alkışlayarak kutladılar. ÇERKEZWOS ekibi olarak her türlü etkinlikte rol almayı ve özellikle Türk Bayramı olan kutlamalarda bulunmayı hedefliyoruz. Tüm ulusumuzun ve Çerkezköy halkının Zafer Bayramını da kutluyoruz"

EKİBİMİZ DAHA ÇOK BÜYÜYECEK

"Kısa bir süre önce kurduğumuz ÇERKEZWOS ekibinin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Bizim başlattığımız oluşumu gören bir çok kişi hemen bizimle irtibata geçiyor ve vosvoslar hakkında araştırma yapıyorlar. İlk etkinliğimizin ardından vosvos tutkusuna yakalanıp gidip vosvos alanlar bile var.

Kulübümüze vosvos alarak katılmak isteyen ve bunun için bizden vosvos bulmamızı isteyen arkadaşların sayısıda oldukça fazla. Önümüzdeki günlerde sayımız çok daha fazla fazla artacak ve inşallah hep birlikte çok daha güzel organizasyonlara imza atacağız" dedi.

VATANDAŞLAR BOL BOL FOTOGRAF ÇEKTİ

Bu arada ÇERKEZWOS ekibinin yapmış olduğu türk bayraklı konvoy ile Zafer Bayramı kutlamasında vatandaşlar vosvosçuları alkışlamalarının haricinde cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile bol bol resim çektiler. Ayrıca kamerası olan bir çok vatandaşta vosvos kortejini kameraya kayıt ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.