Vurdumduymazlığın bu kadarı!

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yolu üzerinde bulunan hemzemin geçitteki bariyerler, yük vagonlarının geçişi esnasında kapatılmasına rağmen, bazı vurdumduymaz sürücüler kısa süreli beklemek yerine her türlü tehlikeyi göze alarak hem hayatlarını tehlikeye atıyorlar hem de araç trafiğini arap saçına çeviriyorlar

Vurdumduymazlığın bu kadarı!
22 Haziran 2015 Pazartesi 18:15

 GÖZ GÖRE GÖRE GEÇİYORLAR

Çerkezköy Tren garında devam eden çalışmalar kapsamında zaman zaman yük vagonlarının geçişi için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yolu üzerinde bulunan hemzemin geçitteki bariyerler kapatılırken, bazı araç sürücüleri vurdumduymaz bir tavır takınarak yollarına devam etme adına her türlü tehlikeyi göze alıyor. Bakım onarım yada yük trenlerinin geçişi esnasında bariyerler kapatılırken, bariyerlerin kısa olması sebebiyle çoğu araç sürücüsü her şey hayatlarından daha önemliymiş gibi davranarak kısa süreli beklemek yerine güzergahlarına devam etmeyi tercih ediyorlar.

AYNI BARİYELERDEN EMNİYETİN ORAYA DA İSTİYORLAR

Aynı durum B/S/H kavşağında da yaşanırken, orada ki bariyerlerin uzun olmasından dolayı yük trenleri geçene kadar araç sürücüleri geçiş üstünlüğünün kendilerine gelmesini sükunetli bir şekilde bekliyorlar. Çoğu araç sürücüsü ve hatta yayalar B/S/H kavşağında ki hemzemin geçit üzerinde bulunan uzun sinyalli bariyerlerden İlçe Emniyet Müdürlüğü yolu üzerinde bulunan hemzemin geçit’e de yapılmasını istiyorlar.

VURDUMDUYMAZLIĞIN BU KADARI

Yük treni geçişi esnasında sinyalli bariyerlerin kapanmasının ardından çoğu araç sürücüsü fotoğraf çekmemize aldırış etmeden tehlikeye davetiye çıkararak yollarına devam ederken, bazı yayaların da göz göre göre bariyerleri aşarak geçmeleri objektiflerimize takıldı. 5 dakika beklemek yerine her türlü tehlikeyi göze alarak yollarına devam etmeye çalışan araç sürücüleri ve yayalar vurdumduymazlığın bu kadarı dedirtti. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir - 9 yıl önce
neyapsın adam yarım saat trenın gelmesınımı beklesin o zaman tren gelmeden 10 dakika önce yolu kapatmasınlar
Avatar
Aboy - 9 yıl önce
bu haberi yapan arkadaş, bir gün o bariyerler inince bekle bakalım kaç dakka sonra geçiyor tren? önce bi bunun çalışmasını yapın, dakikalarca boş yere bekletilen halk mı yoksa yeter vurdumduymaz tcdd sinyalizasyon sistemi mi hatalı!!