Yağlı Tohumlarda 23 üye ortaklıktan çıkarıldı

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 20 Kasım tarihinde çoğunluk sağlanamadığı Mali kongresini 28 Kasım tarihinde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirdi. Yapılan mali kongrede ortak sayısının 505 olduğu, dönem içinde 5 yeni ortak kaydının yapıldığı ve 23 ortak kaydının da silindiği ifade edildi

Yağlı Tohumlarda 23 üye ortaklıktan çıkarıldı
30 Kasım 2015 Pazartesi 16:24

CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin 20 Kasım Cuma günü yapılması planlanan fakat çoğunluk sağlanamaması nedeniyle iptal edilen Olağan Mali Kurul Toplantısı, 28 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirildi. Necmi Küçükkısa’nın Divan Başkanlığı’na seçildiği toplantıda, Divan Üyeliklerine ise Ersan Gürel ve Salim Çetin seçildi. Toplantıda Anıl Çitak Birlik Temsilcisi, Şehregül Akgün ve Ayşe Yaman da Bakanlık temsilcisi olarak hazır bulundu.

23 ÜYE ORTAKLIKTAN ÇIKARILDI

Divan’ın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulurken, akabinde de İstiklal Marşı okundu. Toplantı, yönetim kurulu çalışma raporları ile bilanço ve gelir tablolarının görüşülmesi ile devam etti. Kayıtlı ortak sayısı 545 olan kooperatife dönem içinde 5 yeni ortak kaydı yapıldığı belirtilirken, aynı süre zarfında 23 üyenin de ortaklıktan çıkarıldığı ifade edildi.

HERHANGİ BİR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMADI

2014-2015 döneminde gayrimenkul alım-satımı yapılmadığı belirtilen toplantıda bu dönemde kooperatif ve genel kurul kararları hakkında herhangi bir suç duyurusunda da bulunulmadığı belirtildi. 2014-2015 yılı ortak içi işlemlerinin 143 bin 927,52 lira zararla sonuçlandığı belirtilen toplantıda, ortak dışı işlemlerin ise 174 bin 065,99 lira karla sonuçlandığı ifade edildi.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

İlgili gündem maddesi üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Nafis Ünal, “Bugün kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm ortaklarımıza teşekkür ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.