Yalıboyu OSB Çerkezköy TSO Binasında

Sınırlarının Çerkezköy içinde olmasına rağmen irtibat ofisi Çorlu’da bulunan Yalıboyu OSB Müdürlüğü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu ile Yalıboyu OSB Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde, Mart 2016 itibariyle Çerkezköy TSO binasında hizmet vermeye başladı

Yalıboyu OSB Çerkezköy TSO Binasında
08 Mart 2016 Salı 16:44

YALIBOYU OSB MÜDÜRLÜĞÜ ÇTSO BİNASINDA HİZMET VERECEK

Konuyla ilgili bilgi veren Yalıboyu OSB Bölge Müdürü Ali Remzi Öztürk, 2016 yılı Mart ayı itibariyle Gazi Osman Paşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi numara 5-1 adresindeki Çerkezköy TSO binasında hizmet vereceklerini dile getirdi.

İRTİBAT OFİSİ ÇORLU’DAYDI

Yalıboyu OSB’nin 25 Eylül 2013 tarihinde ıslah OSB olarak kurulduğunu hatırlatan Öztürk, “2 Ekim 2013’te Mavi Jeans firmasının idari binasında hizmet vermeye başlayan Müdürlüğümüzün, 1 Eylül 2014’te Çorlu’da irtibat bürosu açıldı. 29 Şubat 2016 tarihine kadar da katılımcılarımıza burada hizmet verdik.” dedi.

“ÜYELERİMİZ BİZLERE DAHA KISA SÜREDE ULAŞACAK”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasında, aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Öztürk, “Bölgemiz Çerkezköy sınırları içinde. Katılımcılarımızın çoğunluğu da Çerkezköy’deydi. Çerkezköy TSO binasına taşınmamızla birlikte, üyelerimiz bizlere daha kısa sürede ulaşabilecekler. Artık daha bilinir bir adresteyiz. Ayrıca, ilçedeki diğer OSB’lerle hizmet desteği konusunda paylaşımımız ve iletişimimiz daha kolay olacak.” açıklamasında bulundu.

“HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Yalıboyu OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çerkezköy TSO olarak ortağı olduğumuz Yalıboyu OSB Müdürlüğü daha önce Çorlu’da hizmet vermekteydi. Daha iyi hizmet için Odamız bünyesinde yer tahsisi yapıldı. Böylelikle üyelerin ulaşımı kolaylaşmış olacak. Gerekli evraklara daha rahat ulaşabilecekler. İş gücünün katma değeri bölgemizde kalacak. Kararın hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.