Yanlış aday yüzünden kaybettiğimiz belediyeyi geri alacağız

AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, seçimin ardından ilk ziyaretini Çerkezköy’e gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında ilk olarak İlçe Teşkilatıyla birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Akçay, daha sonra İlçe Teşkilatına geçerek partililerle bir araya geldi. Ahmet Akçay Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederken, Cumhurbaşkanlığı seçiminde iyi bir oy yüzdesi yakaladıklarını ifade eden İlçe Başkanı Bahar ise, “inşallah 4 yıl sonraki yerel seçimlerde, yanlış aday yüzünden kaybettiğimiz emanetimizi, CHP’den geri alacağız” dedi.

Yanlış aday yüzünden kaybettiğimiz belediyeyi geri alacağız
14 Ağustos 2014 Perşembe 07:04

TEŞKİLAT ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci çıktığı iki ilçe olan Çerkezköy ve Kapaklı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. İlk ziyaretini AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yapan İl Başkanı Ahmet Akçay’a AKP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir ile İl Seçim İşleri Başkanı Zeynel Şen de eşlik etti.
KAPAKLI’DA BEKLENİLENİN ÜZERİNDE BİR OY ALINDI
AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Akçay, seçimde Çerkezköy’de aldıkları yüzde 49.6’lık galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çerkezköy’e yakışan bir seçim oldu. Bu ziyaretimin esas sebebi de siz İlçe teşkilatına teşekkür etmektir. Allah yaptığımız, yapacağımız gayretleri daim etsin. Cumhurbaşkanımız hayırlı olsun, bu inanç ve ümitle yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz inşallah. Hak ve adaleti temsil eden bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Bu arada Kapaklı’da henüz bir ilçe başkanlığı oluşmamasına rağmen orada çalışmalarını sürdüren Ömer Karadeniz ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kapaklı’da da AKP beklenilenden fazla oy alarak bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.
YANLIŞ ADAY YÜZÜNDEN KAYBETTİĞİMİZ BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ
AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar ise gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çerkezköy’de alınan bu oran bizleri, sizlerin karşınıza onurlu ve mutlu şekilde çıkarmamızı sağladı. Seçim süreci boyunca çalışmalarımızı en verimli şekilde yapmaya gayret ettik. Yerel seçimlerde yanlış aday yüzünden kaybedilen emanetimiz olan Çerkezköy Belediyesi’ni inşallah, aynı güç ve azimle geri alacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş - 10 yıl önce
eski ilçe yönetimi ve erkek ve kadın kolları komple sil baştan yenilenmeden akp ye oy vermem.eski ilçe yönetiminde olan tek bir kişi bile istemiyoruz.