Yapımı devam eden okulları denetledi

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Karaağaç’ta yapımı devam eden 24 derslikli lise ile 8 derslikli anaokulu inşaatını denetledi

Yapımı devam eden okulları denetledi
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:44

24 DERSLİKLİ LİSE, 8 DERSLİKLİ ANAOKULU
 
Geçtiğimiz gün Karaağaç’a giderek yapımı süren 24 derslikli lise ile 8 derslikli anaokulu inşaatlarını denetleyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’a Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel ile yüklenici firma yetkilileri katıldı. Okullara girerek sınıflarda ve odalarda incelemelerde bulunan Nalbant, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi.
 
ÇALIŞMALARI BEĞENDİ
 
Okulları inceledikten sonra kısa bir açıklama yapan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Her iki bina da çok güzel olmuş. Allah devlete, millete, ülkeye, vatana zeval vermesin.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.