Yaralı güvercin emin ellerde

Süleymanpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaralı bir halde bulunan güvercine müdahale etti

Yaralı güvercin emin ellerde
23 Ağustos 2014 Cumartesi 07:58

Süleymanpaşa Belediyesi’nin tarihi binası bahçesinde gözünden yaralanmış ve uçamayan bir şekilde bulunan yaralı güvercin, Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Süleymanpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları açıklamada güvercini iyileştirmek için tıbbi operasyonlar yapacaklarını eski sağlına kavuşmasının ardından ise tekrar doğaya bırakacaklarını belirtti.
Olaydan haberdar olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise yaptığı açıklamada; “Her canlı yaşama hakkına sahiptir. Bizim için bir can bile çok önemli ve hayat yaşadığımız canlılarla güzel. Kimse merak etmesin yaralı güvercin emin ellerde. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz en kısa zamanda yaralı güvercinimizi iyileştirip tekrar özgürlüğüne kavuşturacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.