Yarın referandum var!

CHP’nin yarın Kızılpınar, Veliköy ve Karaağaç’ta beldelerin kapatılması ile ilgili referandum yapacağını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Duran, çıkacak sonuçla vatandaşların ne istediğinin anlaşılacağını dile getirdi

Yarın referandum var!
20 Ekim 2012 Cumartesi 08:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Duran parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yarın Çerkezköy ve beldelerde bir referandum yapacaklarını duyurdu. Tekirdağ’ı da kapsayan büyükşehir ile ilgili yasa taslağı sonucunda, bazı belde belediyelerinin kapatılacağını hatırlatan Uğur Duran, CHP’nin bu nedenle beldelerde referandum yapma kararı aldığını bu sayede vatandaşların ne istediğini öğreneceklerini belirtti.

SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK REFERANDUM 3 BELDEDE YAPILACAK 

Duran, bu kapsamda Kızılpınar, Veliköy ve Karaağaç’ta referandum yapılacağını kaydederken, oy kullanılacak sandıkların Belediye binaları önünde koyulacağını ve referandumun seçimlerden farkı olmayacağını dile getirdi. Duran, referandumun saat 10.00-17.00 saatleri arasında ve görevliler nezaretinde yapılacağını kaydetti.

BİLGİLER PARTİ MERKEZİNE AKTARILACAK

Ardından referandumun yapılma nedenini açıklayan Duran, "Bu referandumu beldelerde yaşayan halkın tercihini öğrenmek için yapıyoruz. Biz de Çerkezköy Teşkilatı olarak yapacağımız referandum sonucu elde edeceğimiz verimli bilgileri parti merkezine aks ettireceğiz" dedi.

VATANDAŞLARIN DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ

Duran, yapılacak referandum sonucunda, kapatılması gündemde olan beldelerde yaşayan vatandaşların ne istediğinin ortaya çıkacağını dile getirerek, "Tekirdağ’ın büyükşehir, Kapaklı’nın da ilçe olması bizim için tamam ancak kapatılacak beldelerde yaşayan vatandaşların düşüncesi önemli" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.