Yatırımlar durmadı devam ediyor

Hafta sonu yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bir dizi ziyarette bulunan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, yönetimiyle birlikte bu kez Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni bina yapım inşaatını dolaştı. Önce Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu’nu makamında ziyaret eden AK Partililer, daha sonra Başhekim Necati Karaoğlan ile birlikte yapımı süren Devlet Hastanesi inşaatını dolaşarak, bilgi aldı

Yatırımlar durmadı devam ediyor
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:58

Yarın  yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde ziyaretlere hız veren Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı son olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu’nu ziyaret etti. Karaoğlu ile birlikte yeni yapılan devlet hastanesi inşaatını dolaşan İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Son zamanlarda bazı söylentiler çıktı. Ak Parti son seçimlerde Çerkezköy’ü kaybettiği için sözde yatırımlar durmuş. Bugün burada yatırımların durmadığını aksine hız kazandığını görüyoruz. Gerek devlet hastanesi inşaatı, gerek Çerkezköy, Kapaklı, Saray yolu hızla devam ediyor. Yine Çerkezköy’de Gençlik Merkezi temeli atıldı” dedi.
BAŞHEKİM KARAOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Çetintaş, Süleyman Bahçekapılı, Halit Er, Mustafa Karataş ve Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Yekeler, Dilaver Burak, Melek Şen ve Ali Dönmez ile birlikte ilk olarak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu’nu ziyaret etti.  Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu birlikte karşıladığı Başhekim Yardımcısı Dr. Kürşad Koparan ile birlikte yeni yapılan Devlet Hastanesi inşaatı  ve hastane çalışmaları hakkında Ak Partililere bilgi verdi. Karaoğlu yeni Devlet Hastanesi’nin 23 Nisan 2015’te bitecek şekilde çalışmaları sürdüğünü söyledi. Karaoğlu, “Müteahhit söz verdiği gibi 23 Nisan 2015’te bitirecek. Şu anda çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.
GÜNDE 3 BİN HASTA POLİKLİNİKLERE GELİYOR
Ramazandan sonra hastanede hasta yoğunluğunun arttığını ifade eden Dr. Karaoğlan günde ortalama 3 bin hastanın hastanelerine tedavi için geldiğini söyledi. Karaoğlan, “Ramazan sonrası artan bu yoğunluğa personel takviyesi de gerekiyor ve Sağlık Bakanlığımız bu konuda yardımcı oluyor ayrıca kurum içi atamalarla da personel eksikliğimizi gidermeye çalışıyoruz” dedi.
FİZİKİ MEKAN GEREKİYOR
Personel alımının yanında bu personellere rahat bir yerde çalışma ortamı sağlamak içinde fiziki bir mekana da ihtiyaç duyduklarını belirten Dr. Necati Karaoğlan, yeni yapılacak hizmet binasında bunu gidereceklerini söyledi. Dr. Karaoğlan, “Yeni hastanemizde yaklaşık 200 yatak kapasite olacak ve son teknoloji ile hastalarımıza hizmet verilecek. Sağlık Bakanlığımız şimdiden tıbbı cihazların gönderilmesine başladı Laporoskopi, Eko ve Skobi cihazları şuan bizde hizmet aşamasında” diye konuştu.
KAPAKLI’YA DA DEVLET HASTANESİ YAPILABİLİR
Kapaklı’da yapılabilecek Devlet Hastanesi hakkında da konuşan Başhekim Karaoğlan, “Şu an Organize Sanayi Bölgesi’ndeki hastanedeki personellerde bizim personelimiz. Şunu açıkça söyleyebilirim ki Tekirdağ merkezde olup dilekçeyle Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde çalışmak isteyen hekimlerimiz var. Yeni hastane bitince biz oraya geçeceğiz. Kapaklı’daki hastane şu anda Çerkezköy Devlet Hastanesi olarak hizmet veriyor. Ancak burası tamamlandıktan sonra bir süre buradan yapılacak geçici görevlendirmeyle Kapaklı’da hastane hizmeti verilecektir. İlerisi için Kapaklı’da da hastane yapılabilir. Orasını Kapaklı’daki mülki idare, Sağlık Müdürlüğü kararlaştıracaktır” dedi.
AK PARTİ’NİN HİZMETLERİ DURMADI
AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı Başkanı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ziyaretlerini kabulünden dolayı Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlana teşekkür ettiler. İlçe Başkanı Reşat Bahar, 30 Mart seçimlerinde alınan kötü sonuçlar dolayısıyla AK Parti’nin Tekirdağ bölgesinde yaptığı hizmetleri durdurduğu yönünde çıkan söylentiler olduğunu belirterek, bunlara tepki gösterdi. Başkan Bahar, “Ortalıkta dönen bu dedikodular gerçeği yansıtmamaktadır. Yapılan Gençlik Merkezi, Çerkezköy-Kapaklı arasında yapılan duble yol ve hastane inşaatı durmamış hız kazanmıştır. Bugün bunu yerinde görüyoruz” diye konuştu.
HASTANE İNŞAATINI DOLAŞTILAR
AK Partili İlçe Başkanı Bahar ve yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri daha sonra Başhekim Necati Karaoğlu nezaretinde yeni hastane inşaatını dolaştı. Şantiye Şefi Gökhan Evliyaoğlu’ndan bilgi alan Reşat Bahar ve beraberindekiler, “23 Nisan’da tamamlanacak. Hatta daha önce bile biter” sözleri üzerine moral buldu. Yeni yapılacak hizmet binasında bu ay sonu itibari ile örnek olarak bir hasta odası yapılacağını da söyleyen Dr. Karaoğlan, “Ramazandan dolayı inşaatın dışarı işi durmuştu fakat içerideki çalışmalar devam etti. Orta binanın elektrik ve klima sistemleri tamamlanmış durumda. Mevcut hastanemiz yoğun bakım ünitesindeki yataklarla birlikte 137 yatak kapasiteli. Tamamlanacak hastane ise yoğun bakım ünitesi hariç 200 yatak kapasiteli”  Bilgilerini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.