Yaz aylarında estetiğe verilen önem artıyor

Yaz aylarıyla birlikte kadınların estetiğe verdiği önem daha da artıyor. Yazın formda ve güzel görünmek isteyen Çerkezköylülerin tercih ettiği mekanlardan biri de geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Akut Polikliniği

Yaz aylarında estetiğe verilen önem artıyor
14 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Farklı nedenlere birçok bayanın Poliklinikliğe uğradığını belirten Estetisyen Başak Başkurt, erkek müşterilerin sayısının da düzenli olarak artığını söylüyor. Özel Akut Polikliniği geçtiğimiz aylarda Estetik Birimini faaliyete geçirerek Çerkezköylülerin hizmetine sunmuştu. Polikliniğin Estetisyenlerinden Başak Başkurt, yaz aylarıyla birlikte iş yoğunluğun arttığını ifade ediyor.
YAZ AYLARINDA LEKELER ARTIYOR
Ozon tabakasının incelmesine bağlı olarak erkekler ve bayanlarda leke problemlerinin daha fazla olmaya başladığını belirten Başkurt, "Vatandaşlarımız bu süreçte güneş ışınlarından kaynaklanan lekelerden kurtulmak için bize başvuruyor. Bu lekelerin oluşmasını engellemek için mutlaka güneşten koruyucu kremler kullanmak gerekiyor. Yaz aylarıyla birlikte havuzlar daha fazla kullanılmaya başlanıyor. Havuz suyu klorlu olduğunda uzun süreli havuzda kalmak ve havuz sonrası duş almamak cildimize önemli zarar verebilir" ifadelerini kullandı.
ZAYIFLAMAK İÇİN DENGELİ BESLENME ŞART
Bayanların daha çok zayıflama ve selülit tedavisi için polikliniğe geldiğini belirten Başkurt, "Zayıflamak için gerekli olan dengeli beslenmedir. Kışın kilo alıp yazın vermek doğru bir şey değildir. Bu anlayış vücudun deforme olmasına neden olur. Zayıflamak için günde 2 litre su içmek ve spor yapmak önemlidir. Diyette bayanların yaptığı hatalardan biri. Haftada 5 kilo verdim gibi bir şey olamaz. Önemli olan beslenme alışkanlığı. Kışın kalın kıyafetler altında kilolar saklanabiliyor fakat yaz gelince kilolar ortaya çıkıyor. Ani kilo alıp vermelerde zararlıdır. Bunun için vücudumuz belli bir kilo dengesinde tutmamız gerekiyor" dedi.
ERKEKLER DE ESTETİK GÖRÜNÜME ÖNEM VERİYOR
Düşünülenin aksine erkeklerinde estetik görünüme önem verdiğini ve birçok erkek müşterilerinin olduğunu söyleyen Başkurt, "Erkekler daha çok lazere epilasyona rağbet ediyorlar. Bunun yanında fiyatlarımızı da uygun buldukları için cilt bakımı da yaptırıyorlar" ifadelerini kullandı.
ÖNCELİKLE CİLDİNİZİ TANIMALISINIZ
Vatandaşlar estetik ve bakım konusunda bilgili olmadıkları ifade eden Başkurt,  Kişinin öncelikle cildini tanıması gerekiyor. Her insanın cilt yapısını farklıdır. Cildine önem veren bir kişi önelcikle cilt analizi yaptırmalı ve ondan sonra da cildinin yapısına göre ürün kullanmalıdır. Polikliniğimizde bu tarz bir çalışma benimsediğimiz için tedavi sonrası güzel sonuçlar alıyoruz. Geri dönüşümler çok iyi. Ama her şeyden önemlisi cildi temiz tutmak. Doğru ürünler kullanmak. Çok fazla ürün kullanmalarını önermiyorum. Cilt yapılarına göre doğru temizleyici ürünler ve nemlendirici ürünleri kullanmaları yeterli" şeklinde konuştu.
5 GÜNDE YENİ BİR CİLT MÜMKÜN
Tamamen bitkisel bazlı Green Peel uygulaması ile, erken yaşlanmış, cansız ve lekeli ciltlerde sadece beş gün içinde mucizeler yarattıklarını da belirten Başkurt, Green Peel uygulaması 5 günde yeni bir cilt sloganıyla başlamış bir uygulama. Green Peel ile memnun olmadığınız cilt yüzeyi ortadan kayboluyor ve yeni bir cilt ortaya çıkıyor. Ayrıca bu uygulama kırışıklıklarda ve doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesinde de uygulanıyor. Bu uygulamanın 30-40 yaş arası hanımlarda yılda bir kez, 40 yaş üstü hanımlarda ise yılda 2 kez yapılmasını öneriyoruz" şeklinde konuştu.
MÜŞTERİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Güzellik bakımında tamamen doğal ürünlerini kullandıklarını belirten Başkurt, "Her gün televizyonlarda reklamları dönen güzellik ve bakım ürünleri satan büyük firmaların ürünlerinin çoğunda cilde zarar veren çözücü maddeler vardır. Biz bu çok bilinen ve cildimize zarar veren ürünler yerine doğal yollarla elde edilen ürünleri kullanıyoruz. Çünkü biz burayı ticari bir faaliyet yeri olarak görmüyoruz. Yaptığımız işte insanları bilgilendirmeye de önem veriyoruz. Ticari ilişkinin insani ilişkiden sonra gelmesine özen gösteriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.