Yaz Kuran Kursları Ağustos'ta sona erecek

Okulların kapanmasıyla birlikte tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de açılan Yaz Kuran Kursları önümüzdeki haftada tamamlanacak. 3 Dönem halinde yapılan ve şuan 3. Dönemi sürdürülen Yaz Kuran Kursları 24 Ağustos tarihinde sona erecek.

 Yaz Kuran Kursları Ağustos'ta sona erecek
16 Ağustos 2007 Perşembe 08:26

Geçtiğimiz seneye göre Yaz Kuran Kursları'na katılımın arttığını belirten Çerkezköy Müftü Vekili Kenan Çetin, "Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de açılan Yaz Kuran Kurslarının tamamlanmasına kısa bir süre kaldı. İlk iki dönemi tamamlanan kursun şu an 3. dönemi yapılıyor. Geçtiğimiz seneye göre Yaz Kuran Kurslarına katılım biraz olsun arttı. 3. Dönemde öğrencilere Kuran-ı Kerim, iman, ibadet, Peygamberimizin hayatı gibi konularda bilgiler veriliyor.

BU SENE BİR İLK YAŞANDI

Öğrencilerimize bu sene ilk defa ücretsiz olarak Yaz Kuran Kursları'nda anlatılacak konuların yer aldığı kitaplar dağıtıldı. Öğrencilere dağıtılan bu kitaplar gerçekten çok yararlı oldu" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.