Yaz Kur’an Kursları’nda üçüncü dönem başladı

Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu Yaz Kur’an Kursları’nda üçüncü dönem başladı. 4 binin üzerinde öğrencinin katıldığı kursların üçüncü dönemi 21 Ağustos’ta son bulacak

Yaz Kur’an Kursları’nda üçüncü dönem başladı
04 Ağustos 2015 Salı 09:01

KURSİYER SAYISI 4 BİNİ AŞTI

 

Öğrenci sayısının her geçen gün arttığı kurslarda sayı 4 bini aşmış durumda. Haziran ayından bu yana devam eden Yaz Kur’an Kursları’nda İtikad, İbadet, Siyer ve Ahlak dersleri veriliyor. Yaz boyunca sürecek olan kurslar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 3 kur şeklinde düzenlenecek.

 

ÜÇÜNCÜ KUR 21 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

 

Hafta içi her gün eğitim verilen Yaz Kur’an Kursları saat 10.00’da başlayıp 12.45’te sona eriyor. İlk kuru 10 Temmuz’da sona eren Yaz Kur’an Kursları’nın ikinci kuru 13 – 31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Dün eğitimlerine başlanan üçüncü kur 21 Ağustos tarihinde sonlandırılacak.

 

KURSLAR KİŞİSEL GELİŞİME DE KATKIDA BULUNUYOR

 

Verilen kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Çerezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, “Çocukların yaz dönemini daha verimli geçirmesini istiyorlarsa Kur’an Kurslarımızın istifadesinden yararlanılmalı. Kayıtlarımız sürüyor. Velilerimiz çocuklarını kurslarımıza getirebilirler. Hocalarımız çocuklarımıza hem eğitim veriyorlar hem de çocuklarımızın kişisel gelişimlerinde katkıda bulunuyorlar.” diye konuştu.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.