Yaz Okulu Yüzme Kursu başladı

Çerkezköy Belediye’si tarafından organize edilen Yaz Okulu kapsamında, yüzme kursu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın açılış kurdelesini kesmesi ile başladı. Açılışa çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı

Yaz Okulu Yüzme Kursu başladı
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:37

 
 800’E YAKIN ÖĞRENCİYE YÜZME DERSİ VERİLİYOR
 Çerkezköy Belediyesi Eski Otogarı’na kurulan havuzda haftanın 6 günü olmak üzere 2 gruba ayrılan yaklaşık 800’e yakın Yaz Okulu öğrencisine, uzman eğitmenler tarafından yüzme dersi veriliyor. Minik sporculara 2 saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor. Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor.
 ÖĞRENCİLERİN DERSİNİ İZLEDİ
Yüzme kursunun açılışında bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bu havuzların çocukların eğitimine faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılıştan sonra ilk öğrenciler eğitimlerine başlamak üzere havuza alınırken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay öğrencilerin yüzme dersini izledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir Toksu - 10 yıl önce
çok güzel