Yaz spor okullarında ikinci dönem rüzgarı

Çerkezköy Belediyesi 2019 Yılı Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi önceki gün başladı. 9 Ağustos tarihinde sona erecek Yaz Spor Okulu tamamlandığında 17 branşta toplam 1600 öğrenci eğitim görmüş olacak.

Yaz spor okullarında ikinci dönem rüzgarı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:11

BİN 600 ÇOCUK EĞİTİM GÖRMÜŞ OLACAK
Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ilk döneminin 1-19 Temmuz tarihleri arasında yapıldığını ve ikinci döneminin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzun ikinci dönemi de başladı. 9 Ağustos Cuma günü sona erecek Yaz Spor Okulumuzda bu yaz tatilinde toplam bin 600 çocuğumuzu eğitim görmüş olacak” dedi.
9 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK
9 Ağustos’ta sona erecek Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor konusunda uzman eğitmenlerin eğitim verdiğini belirten Akay, yaz okullarının öğrenciler için faydalı olacağına inandığını kaydederek “Bu yıl toplam 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda 2. Dönem eğitimleri de başladı. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam bin 600 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona eren Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.
SERVİSLE ULAŞIM SAĞLANIYOR
Yaz Spor Okuluna katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını ifade eden Akay, “Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açıldı. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde veriliyor” diye konuştu.
“HAYIRLI OLSUN”
Çerkezköy Belediyesi 2019 Yılı Yaz Spor Okulu Kurslarına çocuklarını kayıt ettiren velilere ve kurslarda görev alacak olan eğitmenlere teşekkür eden Akay, Yaz Spor Okulu’nun 2. Döneminin öğrencilere, velilerine, eğitmenlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.