Yaz Spor Okullarında ikinci dönem start aldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış ile başladı. İkinci dönemine 429 öğrenci ile devam edecek olan Yaz Spor Okulu için Çerkezköy Belediye Hizmet Binası önünde öğrenci velileri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından bilgilendirilerek start aldı

Yaz Spor Okullarında ikinci dönem start aldı
04 Ağustos 2015 Salı 18:05

 429 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK


Sekiz branşta eğitim verilen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi Pazartesi günü Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan açılış ile başladı. Saat 10:00’da öğrenci velilerini düzenlenen Yaz Spor Okulu kursları hakkında bilgilendiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Yaz Spor Okulunu geçen yıldan beri artık geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek, “Belediyemiz olarak düzenlediğimiz bu kurslarla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her alanda fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Geçen yıl bunun ilkini gerçekleştirdik ve başarılı olduğumuzu gördük. Yine bu yıl birinci dönemini sonlandırdığımız Yaz Spor Okulumuzda da bu başarıyı elde ettiğimize inanıyoruz. Alanında uzman eğitim kadromuzla, eğitmenlerimizle çocuklarımızı gerek spor gerekse eğitim alanında donanımlı hale getirerek onlara yaz tatilinde faydalı olmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. Eğitim alacak öğrenciler için ailelere gözlerinin arkada kalmamalarını söyleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarınız bizlere emanet. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan kurslarımızda eğitimin verilecek olduğu yerler Belediye ekiplerimiz tarafından denetlenecek ve her türlü güvenlik önlemleri alınacaktır. Kurslarımıza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize başarılara diliyorum.” dedi.


UZMAN EĞİTİMCİLER EĞİTİM VERECEK


Başkan Vahap Akay “ Yaz okulumuzun ilk dönem kayıtlarına vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Bu gün görüyorum ikinci döneminde de yoğun bir katılım var. Bundan dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Belediyemizin amacı gençlere spor yapabilme imkanı sağlamaktır. Belediye olarak da bu konuda yapmış olduğumuz yatırımlar ile bunu gözler önüne seriyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’nun Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Folklor, Step Aerobik eğitimleri Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Yüzme Kursu’nun eğitimleri ise Özel Gülerçin Koleji ve Çerkezköy Pasha Otel’in kapalı yüzme havuzunda, Futbol eğitimleri ise Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda verilecek” açıklamasını yaptı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.