Yaz Spor Okulu bugün sona eriyor

Çerkezköy Belediyesi'nin 1 ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik 16 Haziran tarihinde futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, İngilizce, folklor ve bilgisayar branşlarında düzenlendiği Yaz Spor Okulu bugün sona ererken, sadece yüzme kursu 2. döneminin ay sonuna kadar devam edeceği ifade edildi.

Yaz Spor Okulu bugün sona eriyor
14 Ağustos 2014 Perşembe 07:00

YÜZME KURSU BU AY SONUNA KADAR DEVAM EDECEK
Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Yaz Spor Okulu bugün itibariyle sona eriyor. 16 Haziran tarihinde başlayan ve futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, İngilizce, folklor ve bilgisayar branşlarında düzenlenen kurslardan sadece yüzme kursu 2.dönemin bu ay sonuna kadar devam edeceği ifade edildi.
KURSLAR 1 VE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENDİ
1 ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kurslar, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenlendi. Sabah saat 09.30’da servisler ile alınan öğrenciler kurs görecekleri yerlere götürülürken, spor salonunda olanlar spor salonunda, futbolda olanlar halı sahada, teorik dersler ve İngilizce kursu olanlarda Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzm.Onb.Dinçer Ersoy İlkokulu’na kurslarını gördüler.
1087 ÖĞRENCİ BAŞVURDU
Çerkezköy Belediyesi'nin, öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlediği yaz spor okulları büyük ilgi gördü. 8 farklı branşta düzenlenen Spor Okullarına birinci ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 1087 öğrenci başvuruda bulundu.
TOPLAMDA 8 BRANŞTA KURS AÇILDI
Toplamda 8 branşta düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulları'ndan İngilizce branşında Uğur Özbay, Bilgisayar branşında Alper Fidan, Futbol branşında Kayhan Çelik ve Vedat Çolak, Voleybol branşında Serhat Alışkın, Basketbol branşında Hakan Çiftçi, Masa Tenisi branşında Şenol Sinan Ekinci ve Folklor-Halk Oyunları branşında İsmail Erdoğan ve Kader Yatkın öğrencilere eğitim verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.