YAZ SPOR OKULUNDA EĞİTİMLER BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen açılış programı ile başladı. 17 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuza 2 bin 500’e yakın öğrenci kayıt yaptırdı.

YAZ SPOR OKULUNDA EĞİTİMLER BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Temmuz 2022 Pazartesi 10:26

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış programı öncesinde kayıt yaptıran tüm çocuklara kıyafetleri teslim edildi. Kıyafetlerini alan çocuklar daha sonra Zumba Kids Eğitmeni Habibe Gülper tarafından gerçekleştirilen Zumba etkinliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı açılış programında çocuklar, animatörler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak Yaz Spor Okulu’na keyifli bir başlangıç yaptılar. 

17 BRANŞTA EĞİTİMLER VERİLECEK

Açılışta kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Toplam 17 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, kort tenis, geleneksel çocuk oyunları, okçuluk, halk dansları, çocuk yogası, modern dans, karma dövüş, güreş, işaret dili, karate, satranç, özel çocuklarda spor ve hareket eğitimi branşlarında kurslar verilecek” dedi.

2.DÖNEM 8 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

İlk dönemi 18 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 5 Ağustos Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarında, konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini belirten Başkan Akay, Yaz Okulu kurslarının öğrencilerimiz için katkılı olacağına inandığını ifade etti. Toplam 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan  Akay, “Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 2bin 500’e yakın öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 5 Ağustos’ta sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olup, 26 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

Çerkezköy Belediyesi 8. Yaz Spor Okulu’nda Halk Oyunları, İşaret Dili, Çocuk Yogası ve Modern Dans kurslarının Belediye Hizmet Binasında Çok Amaçlı Salon’da verileceğini sözlerine ekleyen  Akay, “Satranç kursumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verilecek. Bu vesile ile bir kez daha 8. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.