Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi kısmen sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 7-14 yaş arası öğrenciler için açılan ücretsiz Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi kısmen sonra erdi. Toplam 1150 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulunun ikinci dönemi 3 Ağustos Pazartesi günü başlayacak

Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi kısmen sona erdi
27 Temmuz 2015 Pazartesi 08:51

 31 TEMMUZ’DA TAMAMLANACAK

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesinin ardından 22 Haziran tarihinde Çerkezköy Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan ücretsiz Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi kısmen sona erdi. Toplam 8 branştan oluşan ve 1150 öğrencinin kayıt yaptırmış olduğu Yaz Spor Okulu’nun 7 branşındaki eğitimler sona ererken, 31 Temmuz tarihinde Yüzme Kursu eğitimlerinin de tamamlanmasının ardından tamamen sona erecek.

İKİNCİ DÖNEM 3 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, İngilizce, Folklor, Masa Tenisi ve Badminton olmak üzere toplam sekiz farklı branştan oluşan ücretsiz Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi 3 Ağustos Pazartesi günü alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerle devam edecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.