Yazı'ya İl Genel Meclisi desteği

Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek, yaklaşan seçimler öncesinde Milletvekili Adayı Sait Yazı ile birlikte katıldığı propaganda çalışmasına eline aldığı broşürleri dağıtarak destek verdi. çiçek, çarşı pazar vatandaşlara Sait Yazı'nın broşürlerini dağıtarak, "Ak Parti Milletvekili Adayımız" diyerek oy istedi

Yazı'ya İl Genel Meclisi desteği
27 Mayıs 2011 Cuma 00:00

Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek, daha önce pek görülmeyen bir şekilde broşür dağıtarak partisine katkıda bulundu. Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı ile birlikte seçim çalışmasına katılan İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek'in çarşı-pazar broşür dağıtması dikkat çekti. çiçek, yoldan geçen çerkezköylüler'e 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın broşürleriden birer tane vererek, oy istedi.
YAZI KAMU KURUMLARINI DOLAŞTI
11 Haziran Genel Seçimlerine iki hafta gibi kısa bir süre kala partilerin propaganda çalışmalarıda hareketlendi. Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, seçim çalışmalarına esnaf ve kamu personelini ziyaretle devam etti. Postane ve Kaymakamlık Hizmet Binası'nda çalışanları ve iş için gelen vatandaşları selamlayan Yazı, "Başbakanımıza destek olun", "Tekirdağ'ın daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi lazım" diyerek vatandaşlardan oy istedi. İlk olarak PTT’ye giden Yazı, daha sonra Uğur Mumcu Caddesi'nden yürüyerek Çerkezköy Kaymakamlık Binası'na geçti. Yol boyunca esnaf ve vatandaşlarla tokalaşan Yazı, daha sonra kamu personeliyle selamlaştı.
Kaymakamlık Binası'ndaki çalışmasına birinci kattan başlayan Yazı, duruşma salonlarında çalışan personeli bile boş geçmedi. Tüm Kaymakamlık Binası'ndaki kamu kurumlarını ziyaret eden Yazı, buralarda işi olan vatandaşlara da selam vererek, oy istedi. Bazı vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yazı, "Desteğinizi bekliyoruz" çağrısında bulundu.
HER ZAMAN BROŞÜR DAĞITIYORUM
Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı seçim çalışmasında Sait Yazı'yı İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek de yalnız bırakmadı. Yazı'nın yanında olmanın dışında eline aldığı broşürleri dağıtan çiçek dikkat çekti. çarşı-pazar gördüğü vatandaşlara verdiği Sait Yazı'ya ait seçim broşürlerini kamu personeline de dağıtan İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek, "Ben her zaman broşür dağıtıyorum zaten. Partim için broşürde dağıtırım bayrakta asarım" gazetecilerin şaşkınlığını gidermeye çalıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.