Yazlık çiçek dikimleri tüm hızıyla devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasına çiçek ekimi yapılırken, ilk etap çalışmalarında 21 bin 500, ikinci etap çalışmalarında da 32 bin adet çiçek ekimi yapıldığı ifade edildi.

Yazlık çiçek dikimleri tüm hızıyla devam ediyor
05 Temmuz 2014 Cumartesi 07:54

İLK ETAP ÇALIŞMASINDA 21 BİN 500 ADET ÇİÇEK EKİLDİ
Yaz ayının gelmesiyle peyzaj çalışmalarına hız veren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları Narin Kavşağı, Putzmeister Kavşak, Atatürk Caddesi, Saat Kulesi, Öztrak Caddesi 3 kavşak ve Belediye önünde birinci etap çalışmaları kapsamında 21 bin 500 adet begonya ekimi gerçekleştirdi.
32 BİN ADET BEGONYA EKİLDİ
Kırmızı, beyaz ve pembe renk begonya ekimi yapan ekipler, ikinci etap çalışmaları kapsamında da 32 bin adet begonya çiçeklerini de Belediye Hizmet Binası önü ve çevresi, Atatürk Heykeli çevresi, Köşem Kavşağı, Fevzipaşa Havuz Kavşağı, Veliköy Vatan Caddesi, Kızılpınar Atatürk Caddesi , Cengiz Topel Kavşakları ile ilçemiz muhtelif yeşil alanlara dikti.
KAYNAK TAŞLARI DÖŞENDİ
Yapılan çalışmalar kapsamında Atatürk Altıyol Kavşağı ile Belediye meydanı arasında bulunan yeşil alan üzerinde de vatandaşların çimlere basmamaları için geçişlere kaynak taşı döşendi ve çim yenileme çalışmaları yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.