Yegin, saha çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tuncay Yegin, saha çalışmalarına başladı. Resmi başvurusunu yaptıktan vatandaşlarla bir araya gelen Tuncay Yegin halkın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Yegin, saha çalışmalarına hızlı başladı
23 Ekim 2013 Çarşamba 07:37

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Çerkezköy’ün önde gelen işadamlarından Tuncay Yegin, saha çalışmalarına başladı. Resmi başvurusunun hemen ardından saha çalışmalarına başlayan Tuncay Yegin önce Atatürk Caddesi esnafını, ardından da Öztrak Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Yegin işletme sahipleri ve çalışanlardan, aday adaylığı sürecinde kendisine destek olmalarını istedi.
ÇERKEZKÖY’Ü GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ
Öztrak ve Atatürk Caddesi esnafını tek tek ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, Pazar günü de Kapalı Pazar yerine giderek Pazarcılarla bir araya geldi. Pazar yerindeki esnafı tek tek dolaşarak taleplerini dinleyen Yegin, daha iyi yönetilen bir Çerkezköy için pazarcı esnafının fikirlerine kulak verdi.
Pazarcı esnafların Tuncay Yegin’e, ‘Bizleri sadece seçimden seçime hatırlayacak olan değil, seçim sonrası da halimizi hatırımızı soracak yerel yöneticiler istiyoruz’ ifadelerini kullanması üzerine bir açıklama yapan Yegin; “Hepinizin huzurunda sizlere söz veriyorum. Belediye Başkanı olduğum taktirde, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da değerli esnafımızla irtibatımızı koparmayacağım. Çünkü ben de sizler gibi esnaflıktan geliyorum. İnşallah el ele verip Çerkezköy’ü güzel yarınlara birlikte taşıyacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.