Yel: 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür

AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98. kuruluş yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yel: 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür
23 Nisan 2018 Pazartesi 16:12

MİLLETİN GELECEĞİ ÇOCUKLARDIR
AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel: “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98'inci yılı vesilesiyle tarihi bir günü yeniden yaşıyoruz. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. 23 Nisan TBMM'nin açılışı nedeniyle milli egemenlik açısından milletimiz ve ülkemiz için önemli bir anlam taşımaktadır. 23 Nisan, aynı zamanda milletin geleceğinin çocuklar olduğunun da ilan edildiği gündür.
GELECEĞE GÜVEN İÇİNDE BAKIYORUZ
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisimizle, güçlü cumhuriyetimizle, geleceğe güven içinde bakıyoruz. Güçlü Türkiye’miz, 2023’e emin adımlarla yürürken, çocuklarımızın gelecekte imza atacakları başarılarla beraber, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaktır. Bizler de çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.
EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98'inci yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.