Yel: Basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Basından Sansürün Kaldırılışının 109. yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yel, “Basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir ve her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler”  ifadelerini kullandı

Yel: Basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir
24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:12

EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM
Yel, yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Basından Sansürün Kaldırılışının 109. yıl dönümü ve tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.
ÖNEMLİ İŞLEVLERİ VARDIR
Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisi olan Basınımız, doğru, tarafsız bilgi ve haber vermek, toplumu aydınlatmak, olumsuzlukları sorgulayarak kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak gibi önemli işlevleri vardır.
HER TÜRLÜ ÖVGÜ VE TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİRLER
Her türlü zorlu şartta mesleğini icra ederek, toplumdaki çok sesliliğin ve düşünce özgürlüğünün gelişmesine ve korunmasına önemli katkı sağlamaya çalışan, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir ve her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler.
ÇALIŞMA YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tekrar tebrik ediyor görevlerini yaparken yaşamını yitiren basın çalışanlarını rahmet ve saygıyla anıyor, başta Tekirdağ olmak üzere basınımızın değerli yönetici ve her kademede görev yapan çalışanlarına aile hayatlarında sağlık ve mutluluklar, çalışma yaşamlarında başarılar diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.