Yel ÇTSO'yu ziyaret etti

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel seçim çalışmaları kapsamında ÇTSO'yu ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimine misafir olan Yel, “Tekirdağ’da 50 bin kişilik miting yapıldı. O platformda şu ana kadar kimse bunu yapamadı. CHP 8 bin, MHP ise 3 bin kişiye miting yaptı. Halkın bize gösterdiği teveccüh ve ilgi ortada" dedi

Yel ÇTSO'yu ziyaret etti
29 Mart 2014 Cumartesi 07:56

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
AK PARTİ ÇTSO ZİYARET ETTİ
Yel'in ziyaret programına, Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
ÇTSO Yönetim kurulu başkanı Süleyman Kozuva ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Seçim dolayısıyla başarılar diliyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.
11 İLÇEYİ DE ALACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel ziyaret sırasında çalışmalarını anlatarak, “Ak belediyecilik ile 11 ilçemizi tanıştıracağız. Zaten Çerkezköy tanışmıştı. Şimdi diğerleri de tanışacak. Seçim çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz bütün ilçeleri gezdik ziyarette bulunduk. Halkın gösterdiği teveccüh ve ilgi bizlere güven veriyor” diye konuştu. Memleket sevdalısı olduklarını söyleyen Yel, “Bizler memleket için hizmete varız. 30 Mart'ta Tekirdağ’ı büyük seçim bekliyor. Biz Tekirdağ’ın bütün sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. İlçeler dahil bu sorunları projelendirdik. Trafik sorunu olsun, imar sorunu olsun hepsinin incelemesini yaptık. En önemlisi olan sağlık sorunu şu an Sağlık Bakanımızın temelini attığı 200 yataklı Çerkezköy Devlet Hastanesinin çalışmaları sürüyor. Genel Merkezimiz 7 katrilyonluk yatırımı var Tekirdağ’a ve bu yatırımlar büyükşehir olduktan sonra Ak Parti iktidarı ve belediyeciliği ile daha güzel hizmetlerle halkın karşısında olacak. Biz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak belediyelere güveniyoruz” açıklamasında bulundu.
HEP İLKLERİ YAPTIK
Partisinin Tekirdağ’da yaptığı mitinge atıfta bulunan Yel, “50 bin kişilik miting yaptık. Tekirdağ’da bu bir ilk. Daha önce hiçbir siyasi bunu başaramadı. Sahil dolgu alanı büyük bir alan orada bugüne kadar kimse miting yapma cesaretini gösteremedi. Bizim dünya lideri Başbakanımız o alanı doldurdu ve halkın bize olan ilgisini çok net gördük. Geçen haftada 25 kilometrelik sevgi zinciri adında konvoy düzenledik bu da Tekirdağ’da ilk. Hep ilkleri gerçekleştirdik. 30 Mart günü de Tekirdağ’ın ilk Büyükşehir Belediye başkanı da olacağız" dedi.
Mustafa Yel ve beraberindekilere "Hoş geldiniz" diyen Süleyman Kozuva, “Çerkezköy’de ne gibi yatırımlar olacak ve büyükşehir yasasının buraya katkıları ne derecede olur” sorusunu yöneltti. Yel, “11 İlçemize de kardeş payı yapacağız. Ali Başkanın projelerini biliyorum. İnşallah hepsini birlikte yapacağız. Hem Tekirdağ, hem Çerkezköy hak ettiği noktaya yeni bütçesiyle gelecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.