YEL İL VE İLÇE BAŞKANLARI İLE BERABER ADALET BAKANI GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel Adalet Bakanı Sn. Abdülhamit Gül'ü, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve 11 İlçe Başkanı ile beraber makamında ziyaret ettiler.

YEL İL VE İLÇE BAŞKANLARI İLE BERABER ADALET BAKANI GÜL’Ü ZİYARET ETTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Şubat 2021 Cumartesi 11:57


Görüme sonrası açıklama yapan Mustafa Yel “ TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop’un öncülüğünde Tekirdağ’ımıza hizmet etmeye devam  ediyoruz.  Bu amaçla Adalet Bakanımız Sn. Abdülhamit Gül'ü İl Başkanımız Sn. Mestan Özcan ve 11 İlçe Başkanımızla beraber makamında ziyaret ederek Tekirdağ ve İlçelerimizin Adalet Bakanlığımızla ilgili ihtiyaç ve sorunlarını ilettik, Sayın Bakanımıza ilgi ve teveccühü nedeniyle çok teşekkür ediyorum.
Sn. Bakanımız Abdülhamit Gül'e  ziyaretimizde; Tekirdağ'da İstinaf Mahkemesinin kurulması yönünde talebimizi ilettik. Sn. Bakanımız talebimizin uygun değerlendirildiğini ve en kısa sürede kurulacağı müjdesini vermiştir. Tekirdağ'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Ayrıca Hayrabolu İlçemiz için önemli gördüğümüz Adalet Sarayı Yeni Hizmet Binası yapımının bir an önce gerçekleştirilmesi talebimiz de, Sn. Bakanımız tarafından uygun değerlendirilmiş olup, gerekli inceleme ve değerlendirmeler neticesinde yeni Hayrabolu Adalet Sarayının yapımının gündeme geleceğini ifade etmiştir.
Yine aynı şekilde yapım kararı verilen Malkara Adalet Sarayının ivedilikle ihale süreçlerinin başlatılması talebimize de, Sn. Bakanımız ihale sürecin hızlandırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etmiştir.
Kapaklı İlçemizin acil ihtiyacı olan Adalet Sarayı ve özellikle Ağır Ceza Mahkemesi kurulması talebimize de, Sn. Bakanımız gerekli değerlendirmelerin yapılarak Kapaklı İlçemizin acil olan bu taleplerin en kısa sürede değerlendirileceğini ifade etmiştir. İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.