Yemek yapma yarışması düzenlendi

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğretmenleri, yemek yapma yarışmasında hünerlerini sergiledi. Yarışmaya katılan 6 öğretmenin yapmış olduğu yemekler jüriler tarafından oylanırken yarışma sonunda, 'Canımın İçi' isimli Osman Güner'e ait ana yemek birinci seçildi. Tatlı kategorisinde ise 'Kıbrıs Tatlısı' isimli Sibel Yüksel'e ait tatlı birinci seçildi

Yemek yapma yarışması düzenlendi
23 Ocak 2015 Cuma 18:16

 HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER


Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğretmenleri dün saat 12:00 ile 13:00 saatleri arasında düzenlendikleri yemek yapma yarışmasında hünerlerini sergilediler.

 

6 ÖĞRETMEN YARIŞTI

 

Düzenlenen yemek yapma yarışmasına Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğretmenlerinden Sultan Tunç, Meral Avşar Korkmaz, Osman Güner, Sibel Yüksel, Yurdanur Kemikli ve Merve Gürses katılırken, yarışmanın jüri heyeti Taner Erişen, Suat Adıyaman, Nuray Törük ve Abdullah Köleli’den oluştu.

 

JÜRİ ÜYELERİ TARAFINDAN PUANLANDI

 

Öğretmenler tarafından yapılan ana yemek ve tatlı kategorisindeki yemekler jüri üyeleri tarafından tek tek denendikten sonra puanlandı.

 


BİRİNCİLER KUPA ALDI


Puanlamanın ardından jüri heyeti yapılan ana yemek ve tatlı çeşitlerini değerlendikten sonra birincileri açıkladı. Yemek yarışmasında Osman Güner’e ait ‘Canımın İçi’ isimli yemek ana yemek kategorisinde birinci olurken, tatlı kategorisinde ise Sibel Yüksel’e ait, “Kıbrıs Tatlısı” isimli tatlı birinci oldu ve kupa kazandılar.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.