Yeni Başhekim Filiz, gazetecileri ağırladı

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Filiz, ilçede faaliyet gösteren medya temsilcileri ile bir araya geldi. Filiz, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin önemli bir hastane olduğunu kaydederek, her geçen günden daha fazla çalışarak hastaneyi bölgede daha da iyi bir noktaya getirmek istediklerini söyledi.

Yeni Başhekim Filiz, gazetecileri ağırladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Eylül 2020 Cuma 12:47

“HASTANEMİZ ÖNEMLİ BİR KONUMDA”
Başhekim Filiz, gazetecilere özgeçmişinden bahsetti. Ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni dönemde daha geniş kapasiteye yükseltmek istediklerini ifade etti. Doktor Filiz, “Hastanemize Çatalca, Silivri, İstanbul’un diğer ilçeleri ve Trakya bölgemizden bir çok hasta girişi olmakta. Bu noktada hastanemizin önemi biraz daha anlaşılıyor. Hastanemizden sevk işlerinde ikinci basamakta yapılamayan vakaları sadece sevk ediyor. Hastanemiz ilk açıldığında 220 yataklı olarak hizmete girerken şuan 245 yatak kapasitesinde, biz bunu ilerleyen zamanlarda 300 yatak kapasitesine yükseltmek istiyoruz. Nasıl daha iyi, daha güzel hizmet verebiliriz bunun için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Göreve geldikten sonra gelişen bir yeniliği de gazetecilerle paylaşan Başhekim Filiz, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan eski Trafik Tescil Bürosunun Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne tahsis edilmesi konusunda önemli bir yol kat ettiklerini söyledi. Burada, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT), Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi hastane dışında yapılacak hizmet alanlarını yapmayı planladıklarını kaydeden Filiz, yakın zamanda bunun protokolünü imzalayacaklarını ifade eti.
KOVİD SALGINI İÇİN AYRICA SERVİS AÇMIYORUZ
Pandemi döneminin ilan edilmesinin ardından hastanede Kovid-19 servisi açtıklarını, sonraki pik döneminde tıbbi hizmetlerde Kovid-19 tedbirleri ile esnek çalıştıklarını söyleyen Başhekim Filiz, şuan tıbbi hizmetlerin tam kapasite ile hizmet verdiğini ve hastanede ekstra Kovid-19 servisi açmaya gerek olmadığını vurguladı.
UZMAN DOKTOR FİLİZ KİMDİR
İzmir doğumlu olan başhekim Mehmet Ali Filiz, Üniversiteye kadar olan eğitimini İzmirde tamamladı.
Ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini tamamladı ve Sivas Yıldızeli Şeyh Halil Sağlık Ocağında görev yaptı.
Uzmanlık Eğitimini İzmir Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastenesi Ortopedi bölümünde tamamladıktan sonra Silivri Devlet Hastanesinde Ortopedi Uzmanı olarak görev yaptı.
Başhekim olarak atandığı güne kadarda Çerkezköy Devlet Hastanesinde Ortopedi Uzmanı olarak görev yaptı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.