Yeni Başkan Daimi Tavan

Çerkezköy Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurul'u gerçekleşti. Genel Kurul'a tek liste ile gidilirken üyelerin tamamının oyunu alan Daimi Tavan derneğin yeni Başkanı olurken, yaptığı konuşmada, “Dernek olarak Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlıkları ile gerekli görüşmeleri sağlayıp müteahhit firmalar için yeni bir inşaat ve yatırım alanının oluşturulması ilk hedefimizdir” dedi

Yeni Başkan Daimi Tavan
28 Kasım 2014 Cuma 08:04

DİVAN OLUŞTURULDU
Dekor Düğün Salonu’nda Çarşamba günü saat 14.00’da başlayan kongrede ilk olarak Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Heyetine oy birliği ile Enver Özel, Yılmaz Bulut ve Fikri Güzel Seçildi.
 
GELİR GİDER CETVELLERİ VE RAPORLAR OKUNDU
4. Olağan Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 2011-2012 ve 2013 yıllarına ait gelir gider tabloları Serkan Karagöz tarafından okunurken, 2011 yılı gelir gideri 6 bin 93 TL, 2012 yılı gelir gideri 20 bin 865 TL ve 2013 yılı gelir gideri 18 bin 823 TL olarak açıklandı. Gelir gider cetveli oy birliği ile kabul edildi. Yine aynı yıllara ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ile devam eden kongrede, raporlar, yapılan oylamanın ardından oy birliği ile kabul edildi.
 
DAİMİ TAVAN BAŞKAN SEÇİLDİ
Gelir gider cetvelleri ve raporların okunmasının ardından seçime geçildi. Divan Heyeti seçime tek liste ile girildiğinden oylamanın açık yapılmasını oylamaya sunarken, talep oy birliği ile kabul edildi. Katılımcıların tamamının onayını alan Daimi Tavan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı seçildi.
 
AİDATLAR 60 TL'DEN 120'YE ÇIKTI
Kongrede daha sonra tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunulurken, Gelir ve giderin 30 bin TL olarak açıklandığı tahmini bütçe de oy birliği ile kabul edildi. Üye aidatlarının da 60 TL’den 120 TL’ye yükseltilmesi önerisi oy birliği ile kabul edildi.
 
KURUCU BAŞKAN YARDIMCISINA PLAKET VERİLDİ
Kongre sonunda, 2005-2014 yılları arasında Çerkezköy Emlakçılar Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı yapan Kemal Özel’e Serkan Karagöz tarafından plaket hediye edildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Gerçekleşen Kongre'de Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı seçilen Daimi Tavan yaptığı konuşmada "Bana bu görevi layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Ben ve Yönetim Kurulu siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 
YAPILACAK İCRAATLARDAN BAHSETTİ
Başkan Daimi Tavan, dernek olarak yapılacak icraatlere de değinirken "Emlakçılar Derneği için web sitesi yaratacağız. Dernek, lokal ve toplantı merkezi oluşturacağız. Bunun yanı sıra sık sık toplantılar yapılması, şikayet ve paylaşımların yapılması için alt yapı sağlayacağız.  Meslektaşlarımızın haklarını savunma açısından tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile gerekli olan görüşmeleri sağlayacağız. Sektör bazında uzman kişiler tarafından mesleki eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Dernek üyelerimizin resmi kurum ve kuruluşlarda işlemlerini daha rahat sağlayabilmesi için altyapı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.
 
İLK HEDEFİMİZ YENİ BİR İNŞAAT VE YATIRIM ALANI OLUŞTURMAK
Daimi Tavan ayrıca Çerkezköy'de yatırım yapan müteahhit firmaların ortak sorununun arsa bulma olduğunu belirtirken "Tepe Mevkii, Gümrük üstü, Çerkezköy ve Kızılpınar arasındaki mahalli birleşim projesi diye tabir ettiğimiz bölgenin yaklaşık 8-10 yıldır çözümlenememiş olan imar sorununun bir an önce çözülmesi için dernek olarak Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlıkları ile gerekli görüşmeleri sağlayıp müteahhit firmalar için yeni bir inşaat ve yatırım alanının oluşturulması ilk hedefimizdir" dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.