Yeni futbol sahasında son aşamaya gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapılan Futbol Sahası Projesi kapsamında ‘Sentetik Çim Temini, Serilmesi ve Tribün Yapım İşi’ ihalesi üç firmanın katılımı ile gerçekleştirildi

Yeni futbol sahasında son aşamaya gelindi
28 Mayıs 2017 Pazar 16:39

İHALEYE 3 FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İhale Komisyon Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 603 bin 522,86 TL olarak belirlenen ‘Sentetik Çim Temini, Serilmesi ve Tribün Yapım İşi’ ihalesine toplam 3 firma katıldı. Hedef Sentetik firmasının 600 bin TL teklif verdiği ihalede, Olimpiyat Sentetik Çim firması ise 585 bin TL teklifte bulundu. İhaledeki en düşük teklif ise 569 bin 900 TL ile Tansa Yapı firmasından geldi.
75 TAKVİM GÜNÜ İÇİNDE TAMAMLANACAK
İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapılan futbol sahasının sentetik çiminin serilmesi ve tribününün yapılması için gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firma, Komisyon tarafından yapılacak inceleme ve değerlendirmenin ardından belli olacak. İhaleyi kazanan firmanın belirlenmesi ve sözleşmenin imzalanmasının ardından başlanacak olan çalışmaların 75 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor.
500 KİŞİLİK TRİBÜN YAPILACAK
İhaleyi kazanan firma, zemin çalışmalarının tamamlandığı İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanındaki futbol sahasında, 7 bin 848 metrekarelik sentetik çim serimi yapacak. İhale kapsamında ayrıca futbol sahasına 500 kişilik de tribün yapılacak. Futbol sahasındaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması ve spor kulüplerinin kullanımına açılması hedefleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.