YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI İŞBAŞI YAPTI

Ticaret ve Sanayi Odası'na ikinci Genel Sekreter Yardımcısı olarak Mesut Demirtaş alındı. Demirtaş, geçen hafta iş başı yaptı

YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI İŞBAŞI YAPTI
28 Mayıs 2012 Pazartesi 08:46

İKİNCİ YARDIMCI ATANDI
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nda Ticaret ve Sanayi Odası'na ikinci Genel Sekreter Yardımcısı alınması için ÇTSO Meclisi'nden onay çıkmasının ardından yeni Genel Sekreter Yardımcısı da işbaşı yaptı. Bir hafta içerisinde Oda'ya Genel Sekreter Yardımcısı olarak Mesut Demirtaş atandı. Yeni Genel Sekreter Yardımcılığı için Oda Genel Sekreteri Selma Uğurlu ile ters düşen Meclis Üyeleri Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz, Kadir Uz ve Gürkan Kesim red oyu kullanmıştı. Diğer Meclis Üyelerinin oyu ile kabul edilen ikinci Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna atanan Mesut Demirtaş, geçen hafta işbaşı yaptı.
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ'NDE ÇALIŞTI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanan Mesut Demirtaş'ın çalışma hayatı hep sivil toplum örgütlerinde profesyonel yönetici olarak geçti. 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi Bölümü'nden mezun olan Çanakkale Girişimci İşadamları Derneği'nde ve Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nde (TAGİAD) yöneticilik yaptı. Demirtaş, TAGİAD Genel Sekreter Yardımcılığı görevini bırakarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Evli ve iki çocuk babası olan Demirtaş Manisa doğumlu.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.