Yeni Kaymakama ‘hoş geldin’ ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlçemiz Kapaklı Kaymakamlığına atanan Mustafa Ünlüsoy'u makamında ziyaret etti.

Yeni Kaymakama ‘hoş geldin’ ziyareti
04 Ekim 2018 Perşembe 11:21

KAPAKLI’YI ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM
Kapaklı’ya yeni atanan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, 1 Eylül Pazartesi günü itibariyle görevine başladı. Kaymakam Ünlüsoy'a Başkan Mandalı ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ünlüsoy'a hoş geldin ziyareti gerçekleştiren Başkan Mandalı, “İlçemiz Trakya’nın göz bebeğidir. 81 vilayetten vatandaşımız yaşıyor. Buradaki yaşantının kalbi sanayide atıyor. Sizin de burayı seveceğinize eminim. İlçemiz daha yeni bir ilçe olup her gün daha da gelişiyor. Ayda yaklaşık bin kişilik göç alarak büyüyoruz. Birlikte Kapaklı’yı çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ünlüsoy ise, Başkan Mandalı’ya teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.