Yeni mahallelerimizi önemsiyoruz

Kapaklı Belediyesi ilçe merkezindeki mahallelere götürdüğü hizmetlerin yanı sıra Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle olarak Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç ve köylere de hizmet götüreceklerinin altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Birlikte ve beraber hareket edebildiğimiz taktirde başaramayacağımız şey yok. Eksik olan yönlerimizi giderdiğimiz takdirde, çok daha büyük şeyler yapabileceğimize inanıyorum'' dedi.

Yeni mahallelerimizi önemsiyoruz
11 Temmuz 2014 Cuma 07:24

YENİ MAHALLELERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ
6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile birlikte Kapaklı'ya bağlanan Pınarça Mahallesi’nde, Muhtarlık Binası’nın bakım ve onarım çalışmaları Kapaklı Belediyesi tarafından başlatıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Birer mahalle olan ve ilçemize bağlanan köylerimiz artık bizim ayrılmaz bir parçamızdır. İlçemizde diğer mahallelerimize bu zamana kadar nasıl hizmet ettiysek, aynı şevk ve heyecanla ilçemize bağlanan köylerimizde de aynı hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Kapaklı Belediyesi olarak Büyükşehir yasası ile birlikte ilçemize bağlanan yeni mahallelerimize çok önem veriyoruz'' diye konuştu.
EKSİK OLAN YÖNLERİ GİDERİP BÜYÜK İŞLER YAPACAĞIZ
Mandalı konuşmasının devamında ise, Belediye personelleri içerisinden, ilçedeki tüm mahalleri ilgilendiren istek, sorun ve talepler ile ilgili bir komisyon oluşturduklarını ifade ederek, “Bu komisyonda, gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse altyapıya yönelik her türlü ihtiyacın konuşulduğu, yapılacak ve yapılması gerekenlerin tartışıldığı toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantıları hep beraber yapmalıyız. İsabetli kararlar verebilmek için, alınacak kararların doğruluk ve yerindeliğini iyi sağlayabilmek için istişareye çok önem veriyoruz ve istişarenin şart olduğuna inanıyoruz. Bir de birlikte ve beraber hareket edebildiğimiz taktirde, eksik olan yönlerimizi giderdiğimiz takdirde, çok daha büyük şeyler yapabileceğimize inanıyorum'' dedi.
DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kapaklı Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden oldukça memnun olduklarını ifade eden Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya ise, “Belediyemiz, Muhtarlık Binamızın bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Tertemiz bir muhtarlık binamız oldu. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldu. Bize her daim bir telefon kadar yakın oldu. Muhtarlık Binası’nın tek eksiği oturma grubu ve büro malzemeleridir. Okuldan aldığımız koltukları kullanıyoruz. Bu eksiklikler için de Belediyemize gerekli yazıyı yazdık. En kısa sürede ilgileneceklerini söylediler” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.