Yeni pazar yeri için çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan yeni Pazar yeri projesi kapsamında mevcut kapalı pazar yerinde söküm çalışmalarına başlandı

Yeni pazar yeri için çalışmalar başladı
04 Temmuz 2017 Salı 16:14

SÖKÜLEN MALZEMELERLE KIZILPINAR’A PAZAR YERİ YAPILACAK
Yeni kapalı pazar yerinin yapım işi ihalesinin Mayıs ayında gerçekleştirildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İhale yapıldı ve sözleşme imzalandı. Yeni kapalı pazar yerinin yapımı çerçevesinde mevcut pazar yerinin söküm çalışmalarına da bugün itibari ile başlandı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, buradan sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda yeni bir pazar yeri oluşturacak. Bu sayede hem şehrimize modern bir pazar yeri inşa edeceğiz hem de Kızılpınar Mahallemize de yeni bir kapalı pazar yeri kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.
9 BİN 520 METREKARE KAPALI ALANA SAHİP OLACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Kahveci Parkı’ndan başlatılan Kent Park projesi içinde yer alacak olan Çerkezköy yeni kapalı pazar yerinin 210 takvim günü içinde inşa edileceğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni pazar yeri 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı pazar yeri alanında, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan pazar yeri binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak. Binamızın batı cephesinde ise 8 adet balıkçı dükkanı tasarlandı” açıklamalarında bulundu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.