Yeni pazar yeri yükseliyor

Yaklaşık 6 milyon TL yatırım bedeli ile ihalesi yapılan Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kentimiz modern bir pazar yerine kavuşmuş olacak” dedi.

Yeni pazar yeri yükseliyor
08 Ocak 2018 Pazartesi 12:25

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Mevcut kapalı pazar yerinin bulunduğu alanda yapımına başlanan yeni kapalı pazar yerindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akay, “Temmuz ayında başlanan çalışmaların 210 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tamamlanması ile birlikte kentimiz modern bir kapalı pazar yerine kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.
9 BİN 520 METREKARE KAPALI ALANA SAHİP OLACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni pazar yerinin 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirterek, “Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri alanında, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan pazar yeri binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak” açıklamalarında bulundu. 
PROJE BEDELİ 5 MİLYON 919 BİN TL
Yeni pazar yeri binasının batı cephesinde 8 adet balıkçı dükkânının tasarlandığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “5 milyon 919 bin TL bedelle yapılacak olan modern pazar yeri binamızı, planlanan tarihten önce tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.