Yeni pazar yerinin çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan modern pazar yeri projesi kapsamında mevcut kapalı pazar yerinde söküm çalışmaları devam ediyor

Yeni pazar yerinin çalışmaları sürüyor
04 Ağustos 2017 Cuma 10:59

KIZILPINAR’DA DA YENİ BİR PAZAR YERİ OLUŞTURULACAK
Modern kapalı pazar yerinin yapımı için mevcut pazar yerinde söküm çalışmalarının başladığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut pazar yerimizden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda yeni bir pazar yeri oluşturacak. Bu sayede hem şehrimize modern bir pazar yeri inşa edeceğiz hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir kapalı pazar yeri kazandırmış olacağız. Bu çerçevede söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından hafriyat çalışmalarına, ardından da yapım çalışmalarına başlanacak” açıklamalarında bulundu.
210 TAKVİM GÜNÜ İÇİNDE TAMAMLANACAK
Modern pazar yeri binasının 210 takvim günü içinde inşa edileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni pazar yeri 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı pazar yeri alanında, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan pazar yeri binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak. Binamızın batı cephesinde ise 8 adet balıkçı dükkanı tasarlandı” açıklamalarında bulundu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.