Yeni Pazar Yerinin İhalesi Yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından mevcut Kapalı Pazar Yeri’nin bulunduğu alanda yapılması planlanan yeni Kapalı Pazar Yeri’nin yapım işi ihalesi Belediye İhale Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yeni Pazar Yerinin İhalesi Yapıldı
10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:38

Yeni Pazar Yerinin İhalesi Yapıldı
İlgili Galeriye Git
İHALEYE TOPLAM 7 FİRMA KATILDI

İhale Komisyon Başkanlığı’nda yapılan ve yaklaşık maliyeti 7 milyon 407 bin 542,60 Lira olan Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri Binası Yapım İşi ihalesine toplam 7 firma katıldı. Ma-De İnşaat & Ekoterm İnşaat iş ortaklığının 7 milyon 133 bin Lira teklif verdiği ihalede, Memişoğlu İnşaat & Süha Hacıoğlu İnşaat iş ortaklığı 6 milyon 970 bin Lira teklifte bulundu. Akto İnşaat & Doğan Müteahhit iş ortaklığının 6 milyon 316 bin Lira teklif verdiği ihalede, Prosan Mühendislik firması 6 milyon 250 bin Lira, Özsafa İnşaat & Bir Proje ortaklığı ise 6 milyon 220 bin Lira teklifte bulundu.

210 TAKVİM GÜNÜNDE TAMAMLANACAK

Ak Kardeşler İnşaat firmasının 5 milyon 949 bin Lira teklifte bulunduğu ihaledeki en düşük teklif ise 5 milyon 919 bin Lira ile Mustafa Atasever & Yücel Grup iş ortaklığından geldi. İhaleyi kazanan firma İhale Komisyonu tarafından yapılacak incelemenin ardından belli olacak. Toplam inşaat alanı 9 bin 694 metrekare olacak olan yeni Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, toplam 200 araçlık kapalı ve açık otopark alanı olacak. İhalenin sonuçlanması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından yapımına başlanacak olan yeni Kapalı Pazar Yeri’nin 210 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.