Yeni SGK Müdürü İshak Marangoz göreve başladı

Geçtiğimiz hafta yeni görevine başlayan Çerkezköy SGK Merkez Müdürü İshak Marangoz, kurumun kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti

Yeni SGK Müdürü İshak Marangoz göreve başladı
27 Ocak 2015 Salı 18:17

 İSHAK MARANGOZ YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Yücel İnce’den boşalan SGK Çerkezköy Merkez Müdürlüğü’ne SGK Şarköy Merkez Müdürü İshak Marangoz atandı. İshak Marangoz geçtiğimiz hafta itibariyle SGK Çerkezköy Merkez Müdürlüğü’ndeki yeni görevine başlarken, uzun yıllar SGK Çerkezköy Merkez Müdürlüğü görevini yürüten Yücel İnce ise Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine atandı. 

DEVR ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA DA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Müdür Yardımcısı olarak başladığı SGK Şarköy Merkez Müdürlüğü’nde son iki yıldır SGK Şarköy Merkez Müdürü olarak görev yaptığını ifade eden İshak Marangoz, “Artık bundan sonra SGK Çerkezköy Merkez Müdürü olarak görev yapacağım. Tekirdağ SGK Müdürlük bünyesine atanan SGK Çerkezköy eski Merkez Müdürü Yücel İnce’ye de yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Yücel İnce’den devir aldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmaya çalışacağız” dedi.

24 SAAT VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Marangoz konuşmasının devamında ise, “SGK Çerkezköy Merkezi olarak kapılarımız herkese açık olacak. Tüm kurum ekibi olarak hizmet için buradayız. Gelecek talepleri çözüme kavuşturacağız. Gerçekleştiremeyeceğimiz işlem olursa, ilgili müdürlüğü yönlendireceğiz. Çerkezköy’de vatandaşımızın eli ayağı olacağız, kurumumuzla ilgili tüm işlemleri hızlı bir şekilde yerine getireceğiz. 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyim, telefonum 24 saat açıktır” açıklamasında bulundu.

BÖLGEYİ GENEL ÇERÇEVEDE TANIYORUM

SGK Çerkezköy Merkez Müdürlüğü’nün hizmet verdiği alanlar hakkında da konuşan Marangoz, “Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a hizmet veriyoruz. Çerkezköy bünyesinde bulunduğu fabrikalarla bir anlamda istihdam üssü görevi yapıyor. Birçok kurumsal fabrika faaliyet gösteriyor. Bu fabrikalarla binlerce işçi istihdam ediliyor. Bölgeyi genel çerçevede tanıyorum. Ancak önümüzdeki günlerde bazı ziyaretler gerçekleştirerek daha yakından tanıyacağım” ifadelerini kullandı.

BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE SİGORTALI ÇALIŞAN SAYISI 5851 KİŞİ ARTTI

4A kapsamında ve 4B kapsamındaki sigortalı sayısı hakkında da bilgi veren İshak Marangoz, “2013 yılı sonu itibariyle Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da toplam 77 bin 945 sigortalı çalışan bulunuyor. Çerkezköy ile Kapaklı’da toplam 72 bin 286 sigortalı, Saray’da ise 5 bin 659 sigortalı çalışan bulunuyordu. 2014 yılı sonucu itibariyle Çerkezköy ile Kapaklı’da sigortalı çalışan sayısı 77 bin 696’ya, Saray’da ise 6 bin 100’e ulaştı. Bölgemizde toplamda sigortalı çalışan sayımız 83 bin 796’ya ulaştı. Bir önceki yıla göre sigortalı çalışan sayımız 5 bin 851 kişi arttı” dedi.

ESNAF VE TARIM SİGORTALI SAYISINDA DA ARTIŞ YAŞANDI

Marangoz, konuşmasının sonunda ise, “2013 yılına göre 2014 yılında esnaf ve tarım sigortalı sayısında da artış yaşandı. İsteğe bağlı Bağkur ile birlikte esnaf sayısı 4 bin 775’ten 6 bin 15 kişiye yükseldi. Tarım sigortalı sayısı ise 227’den 314’e yükseldi” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.