Yeni yıla vatandaşlarla ‘merhaba’ dedi ​

Kapaklılı vatandaşlar, Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinliklerle yeni yıla güzel bir giriş yaptı. Eski Belediye Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde Kapaklı halkı doyasıya eğlenirken; kurulan stantta çekildikleri fotoğraflarla 2018’den güzel birer anıya sahip oldular

Yeni yıla vatandaşlarla ‘merhaba’ dedi ​
04 Ocak 2019 Cuma 15:51

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER
Kapaklı Belediyesi tarafından eski Belediye Meydanı’nda hazırlanan programda birbirinden güzel etkinliklere katılan vatandaşlar, yılbaşı çerçevesi ile ‘Yeni Yıl Hatırası’ panosunda fotoğraf çekilen Kapaklı halkı, kurulan ‘presstagram’ sayesinde çektirdikleri fotoğrafların baskılarına anında ulaşabilme imkanı buldu.

İKRAMLARDA BULUNULDU
DJ eşliğinde çalınan müziklerle eğlenen Kapaklılı vatandaşlar, ikram edilen sıcak çikolata, çay ve keklerle hem günün soğuğundan korundu hem de güzel bir yıl başı geçirdi.

YENİ YILA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE GİRDİ
Gün içerisinde devam eden etkinliklerde, vatandaşların yanında olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2018 yılının son fotoğraflarını Kapaklılı vatandaşlarla çekildi ve gece 23.45’te yeniden meydana gelerek burada bulunan gençler ve ailelerle yeni yıla girmenin mutluluğunu paylaştı.

YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM
2019’un tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı özelinde herkesin yeni yılını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.