Yeni yılın ilk akülü sandalyesi teslim edildi

Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi, bir engelli vatandaşa daha akülü araç sandalye verdi

Yeni yılın ilk akülü sandalyesi teslim edildi
21 Şubat 2017 Salı 10:24

İHTİYAÇ VE TALEPLERİNE CEVAP VERMEYE GAYRET EDİYORUZ
Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden Kudret Açıkgöz isimli 20 yaşındaki gence akülü sandalyesini Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin ile birlikte teslim eden ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın selamlarını ileten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Çeşitli nedenlerle sakat kalan veya doğuştan engelli olan vatandaşlarımızı topluma kazandırmalı, onları sosyal hayatın içerisine çekmeliyiz. Sosyal Belediyeciliğin en önemli yönlerinden birisi de budur. Çerkezköy Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın öncülüğünde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma yönünde çalışmalar yapıyoruz. Onların ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda bugün Kudret Kardeşimize elektrikli sandalye vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
İNŞALLAH HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRIR
Belediyeye müracaat eden ve tekerlekli sandalyeyi kullanabilme yönünde doktor raporu olan vatandaşlara yapılan incelemelerin ardından sandalyelerin tesliminin gerçekleştiğini dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Teslim ettiğimiz bu araçları engelli kardeşlerimizin kazasız belasız kullanmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu araçlar hayatlarını kolaylaştırır ve toplum yaşamının içerisinde daha aktif rol alırlar” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.