Yeni yönetim Başkan Akay’ı ziyaret etti

Kısa bir süre önce yapılan CHP İlçe kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Engin Camcı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Yeni yönetim Başkan Akay’ı ziyaret etti
03 Mayıs 2016 Salı 15:44

BELEDİYENİN HİZMETLERİNİ TANITACAĞIZ

Ziyaret kapsamında Başkan Akay’a çiçek takdiminin yanı sıra geçmişte partiye verdiği başarılı çalışmalardan dolayı İlçe yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “İlk ziyaretimize size yapıyoruz. Daha sonra da kamu kuruluşlarına gideceğiz. Kaymakamımız izinde olduğu için haftaya kendisini ziyaret edeceğiz. Biliyorsunuz delege seçiminden sonra kongremizi de yaparak çalışmalarımıza başladık. Elimizden geldiği kadar da bir şeyler yapmaya çalışacağız. İlçe örgütü olarak sizinle beraber halkımız arasında köprü olacağız, bu bizim görevimiz. Belediyemizin hizmetlerini tanıtacağız” dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Gelen talepleri Belediyeye ulaştırma adına özverili bir çalışma içinde olacaklarını sözlerine ekleyen Camcı, “Elimizden geldiği kadar bu köprü görevini yönetici arkadaşlarımla beraber gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağız ve yapacak çok işimiz var. Arkadaşlarımın hepsi çok istekli. Örgütümüz, belediyemiz ve gelecek seçimler için elimizden gelen ne varsa çalışarak gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLEDİ

Engin Camcı’nın ardından İlçe Örgütünün ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hayırlı uğurlu olsun. Sizleri burada görmekten mutlu olduk. Uzun bir süreçti ve bizim partide delege seçimleri, kongreler hareketli geçer ve güzel geçtiğini düşünüyorum. İnşallah partimize ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olur. Hepinize de kolaylıklar diliyorum. Kolay mesele değil, Çerkezköy de herkes zaman ayıracak, fedakarlık edecek. Sonuçta siyaset toplum adına yapılan her şey bu işin bir parçasıdır. Fedakarca herkes zamanından, ailesinden belki işinden feragat edecek. Dolayısıyla herkese kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.

HERKES ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAK

Yeniden söz alan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, 16 kişilik yönetim kurulu olduğunu ifade ederek, “belediyemizin ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları tüm etkinliklerde arkadaşlarımız görev alarak örgütümüzü temsil ettiler. Paylaşımları çok iyi yapıyoruz ve huzurunuzda tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkes özverili bir şekilde çalışacak ve yönetimimiz pırıl pırıl” sözlerine yer verdi.

KAZI YAPILMADAN ÜST YAPI YAPMANIN ANLAMI YOK

Ziyarette Kızılpınar da yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Akay, “Kanalizasyon inşaatı başlayacak. Sürekli TESK’inin çalışma sonucunu bekledik. İhale bitti ve doğal bir süreci var. Kanalizasyon, Çerkezköy kolektör hattı beraber bir ihaleydi. Yaklaşık 25 milyon TL’lik bir yatırım. Dolayısıyla iş buralara kadar geldi. Önümüzde ki hafta yada bir diğer hafta başında kanalizasyon için temel atmaya gelecekler. Kızılpınar’da ısrarlı bir şekilde sıkıntılı süreci atlattık. Alt yapı da 80 kilometrelik bir kazı olacak. 80 kilometre kazı gerçekleşmeden de üst yapı yapmanın anlamı yoktu” diye konuştu.

BİRAZ DAHA SABIR

Başkan Vahap Akay, konuşmasının sonunda ise, “Kızılpınarlılar biraz daha sabrettiler ve bu sene de temeli atıyoruz ve yaklaşık bir buçuk sene kadar sürer. Biz alt yapısı biten bölgelerin tamamında hemen üst yapıya başlayacağız. Ana arterlerden süreç başlayacak ve biz büyükşehirle beraber kendi caddelerinde onlar biz de kendi caddelerimizde çalışmalara başlayacağız. Biraz daha sabır” ifadelerini kullandı.

ESNAF ODASINA GEÇTİLER

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona ererken, CHP İlçe Yönetiminin bir diğer ziyaret durağı ise Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.