Yerelden Ulusala tepki

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş düzenlediği basın toplantısı ile ulusal bir gazeteyi protesto etti. Güneş yaptığı konuşmada, “Medyayı arkasına alan basiretsiz siyasi partilerin Erdoğan fobisi yüzünden malum medya kuruluşları milletine ihanet içindedir. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini bir kez daha yineliyoruz; ‘bizim kimseden korkumuz yoktur, öleceksek adam gibi ölelim” diyerek tepki gösterdikleri gazeteyi çöpe attılar

Yerelden Ulusala tepki
09 Eylül 2015 Çarşamba 18:33

KAMUOYU OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

 

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Gençlik kolları yönetimiyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Güneş yaptığı açıklamada, “bilindiği üzere son zamanlarda artan şehit haberleriyle ülkemiz milli bir yas halindedir. Terör olaylarının artmasıyla görev başındaki Mehmetçiğimiz vatanı uğruna kan dökerken, bir takım odaklar devletimize ve milletimize algı operasyonlarıyla kamuoyu oluşturmaya çalışmaktadır” diye konuştu.

 

PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Emre Güneş konuşmasının devamında ise, “herkesin bildiği bu malum basın kuruluşları asılsız iddialarla milletimizle derinden yaşadığımız acımızı kendilerine alet ediyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamaları bile algı operasyonlarıyla acımızı yaşamaya izin vermeyip bizi birbirimizi düşürmeye çalışıyorlar. Yine gençlik kolları genel başkanımızın katıldığı protesto üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM

 

Malum medya kuruluşlarının millete ihanet içinde olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Güneş, “şunu burada belirtmek isteriz ki bizler Ak Gençlik olarak Gençlik kolları Genel Başkanımız Abdurrahim Boynukalın’ın haklı duruşunun sonuna kadar arkasındayız. Medyayı arkasına alan basiretsiz siyasi partilerin Erdoğan fobisi yüzünden malum medya kuruluşları milletine ihanet içindedir. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini bir kez daha yineliyoruz; ‘bizim kimseden korkumuz yoktur, öleceksek adam gibi ölelim’” açıklamasında bulundu.

 

GAZETEYİ ÇÖPE ATTILAR

 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş konuşmasını tamamlamasının ardından protesto olarak malum gazeteyi kale almadıklarını ifade ederek gençlik kolları yönetimiyle birlikte tepki olarak gazeteyi çöpe attılar.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.