Yeşil alan 154 farklı çiçekle süslendi

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önüne yapılan yeşil alan vatandaşların beğenisini kazanırken, 360 metrekarelik yeşil alana da 154 adet farklı türlerde çiçek ekimi yapıldı.

Yeşil alan 154 farklı çiçekle süslendi
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:53

HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜ YENİ BİR ÇEHRE KAZANDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önüne yapılan yeşil alan düzenlemesi tamamlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında araç park yerleri, yeşil alan, çeşitli ışıklandırmalar ve çeşitli ağaçlar dikilerek Hükümet konağının önü yeni bir çehre kazanmış oldu.

10 METRE DIŞ 75 METRE İÇ BORDÜR DÖŞENDİ
Hükümet Konağı önüne yapılan yeni düzenleme ile 360 metrekarelik bir yeşil alan oluşturulurken, bin 300 metrekarelik araç yolu, 260 metrekarelik kaldırım, 100 metre dış bordür ile 75 metre iç bordür, 360 metrekare rulo çim, 360 metrekare otomatik sulama ve 90 metrekarelikte dolgu toprak işlemi yapıldı.

154 ADET FARKLI TÜRDE ÇİÇEK EKİMİ YAPILDI
Çalışmaların tamamlanmasının ardından 360 metrekarelik yeşil alan üzerine 4 adet leylandi, 4 adet ilex (Japon püskülü), 12 adet gül, 36 adet pittosparum, 10 adet kasımpatı ve 88 adet sarı alacalı taflan dikildi. Yapılan yeni proje kapsamında ortaya yeşil alanı bol güzel bir görsel yapı çıkmış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.