Yeşil alan çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sonbahar çalışma programı kapsamında Çerkezköy ana arterlerinden başlayarak cadde ve sokakları mevsimlik çiçeklerle donatıyor

Yeşil alan çalışmaları devam ediyor
20 Kasım 2015 Cuma 16:23

ÇİÇEK VE BİTKİ EKİMİ YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Peyzaj ve yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra sonbahar çalışma programına göre şehir içinde çalışmalara hız verildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı merkez noktalarda ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Nar Sokak, Sülün Sokak ve Mehtap Sokak’ta mevsime ve bölgenin iklimine uygun çiçek ve bitki ekimi ve gerekli peyzaj düzenlemeleri ile renklendirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ekilen mevsimlik çiçeklerin dış etkenlerden zarar görmemesi için etrafını profil korkuluklar ile çevirdi.

AKAY ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy şehir merkezinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddelerden başlayarak şehir içindeki yeşil alanları düzenliyoruz. Rengarenk bir Çerkezköy için mevcutların yanında yeni yeşil alan düzenlemelerini de hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.