Yeşil alan çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kapalı Otoparkın yanında bulunan boş alana ve Belediye Meydanında bulunan refüje çim ve mevsimlik bitki ekimi yaptı

Yeşil alan çalışmaları sürüyor
06 Ekim 2015 Salı 17:23

 ÇALIŞMAYI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YÜRÜTÜYOR

Çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü parklarda, kavşak ve refüjlerde düzenlemeler yapıyor. Ekipler, Çerkezköy Belediye Meydanı’nda bulunan refüje ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kapalı Otoparkın yanında bulunan boş alana çim ve mevsimlik çiçek ekimi yaptı.

100 SAKSI BİTKİ DİKİLDİ

Yaklaşık 120 metrekarelik alana çim ekimi yapan ekipler 25 metrekare de kayrak taşı döşemesi yaptı. Kapalı Otopark Alanı yanında bulunan çocuk oyun grupları ve oturma gruplarının bakım onarımını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, yüz saksı bitki dikimi yaparak yeşil alan ve çevre düzenlemelerini sürdürüyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.