Yeşil alan düzenlemesi yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İstasyon Caddesi’ni Cengiz Topel Caddesi’ne bağlayan bağlantı yolunda (Lemar Yanı) bin 50 metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapıldı

Yeşil alan düzenlemesi yapıldı
05 Mart 2017 Pazar 12:59

BİN 50 METREKARELİK ALANDA ÇALIŞMA YAPILDI
İstasyon Caddesi’ni Cengiz Topel Caddesi’ne bağlayan bağlantı yolunun kenarında yapılan yeşil alan düzenlemesi ile ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstasyon Caddemizi, Cengiz Topel Caddemize ve Atatürk Viyadüğümüze bağlayan bağlantı yolunun kenarında bin 50 metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapıyoruz. Yeşil alan düzenlememiz kapsamında bin 50 metrekarelik yeşil alanımızda 3 adet aydınlatmalı kaya bahçesi, 25 adet boylu ağaç, 200 adet bodur bitki, çevre aydınlatması yapılacak ve yeşil alanın içerisine rulo çim serilecek” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Çalışmaların ardından bağlantı yolunun kenarının yeşil ve modern bir hale geleceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy genelindeki park ve yeşil alan çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.