Yetki belgesini Validen teslim aldılar

Cumhurbaşkanlığı himayesinde bulunan Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi için Çerkezköy’de tanıtım programı düzenlenmişti. Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ adına projenin yetki belgesini Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’ndan teslim aldılar.

Yetki belgesini Validen teslim aldılar
16 Eylül 2015 Çarşamba 16:58

TANITIMI ÇERKEZKÖY’DE YAPILMIŞTI

Engelli-engelsiz bireylerin birlikte katılımıyla gerçekleştirilen ‘Aşmak İçin Hareket’ projesinin tanıtımı geçtiğimiz günlerde Namık Kemal Bulvarı Kumlu Geçit Mevkii Belediye Spor Tesisleri’nde yapılmıştı. Programda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva insanların farkları ile bir araya gelerek geleceğe yelken açması anlamına gelen bu kampanyanın Avrupa’da ilk kez Türkiye’de uygulandığını dile getirmiş, sorunları, psikolojik sorunları, ön yargıları aşmak için hareket zamanının geldiğini ifade etmişti.

YETKİ BELGESİNİ ALDILAR

Projeyle ilgili olarak Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun makamına davet edilen Türkiye Beyaz Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ adına projenin yetki belgesini Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’ndan teslim aldılar. ‘Aşmak için Hareket’ adlı projenin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülmesi Cumhurbaşkanlığı tarafından uygun görülmüş ve yetki belgesi de Adnan Şahin’e teslim edilmiş oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.