YGS birincileri LYS sınavında da başarı elde etti

Yüksek Öğrenime Geçiş sınavında Çerkezköy’de birincilik ve ikincilik elde eden öğrencilerden Elif Buse Çalışkan, Furkan Uyanık ve Ceren Özyurt LYS sınavında da Çerkezköy’ün gururu olmayı başardılar

 YGS birincileri LYS sınavında da başarı elde etti
05 Temmuz 2015 Pazar 17:49

 BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTILAR

YGS Çerkezköy şampiyonları LYS sınavında da başarı elde etti. Geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılını tamamlayan ve Yüksek Öğrenime Geçiş sınavında da Çerkezköy’de derece elde eden öğrencilerden Elif Buse Çalışkan, Furkan Uyanık ve Ceren Özyurt, Lisans Yerleştirme Sınavından da başarı ile çıkmayı başardılar.

ÇERKEZKÖY BİRİNCİSİ YİNE DERECE ELDE ETTİ

YGS sınavında Çerkezköy birincisi olan Elif Buse Çalışkan, LYS sınavının MF-3 puan türünde Türkiye 145’ncisi olurken, Yabancı Dil sınavında ise Türkiye 38’ncisi oldu. Bir diğer şampiyon olan ve YGS sınavında Çerkezköy ikincisi olan Ceren Özyurt ise MF-3 puan türünde Türkiye 544’ncüsü oldu. YGS’de Çerkezköy derecesi alamayan fakat LYS’de MF-3 puan türünde Türkiye 399’ncusu olan Furkan Uyanık, LYS Çerkezköy ikincisi oldu.

ÖNCE KIZINI ARDINDAN DA DERSHANE HOCALARINI TEBRİK ETTİ

Şampiyon öğrencilerden Elif Buse Çalışkan’ın annesi Şerife Çalışkan, kızının kazandığı başarıdan dolayı ilk önce kızını tebrik ederek, “Çocuğumuzun eğitim gördüğü Galatasaray Lisesi öğretmenlerine ve FEM Dershanesi öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Bir diğer derece elde eden Ceren Özyurt’un velisi Cengiz Özyurt da Fem Dershanesi öğretmenleri ve Müdürü Ahmet Avcı’ya teşekkür etti.

FEM DERSHANESİ ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

LYS’de bir diğer derece sahibi olan Furkan Uyanık ise yaptığı açıklamada, başarısının sırları hakkında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Lise 1’den bu yana sürekli düzenli olarak çalıştım. Sadece son sene yüklenmedim sınava. Hatta son sene daha az vakit harcadım ders çalışmaya. Düzenli ve zamanlı çalışıldıktan sonra herkes başarı elde edebilir. Başarıyı kazanmamda emeği olan ilk önce aileme ve daha sonra FEM Dershanesi öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.