Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin çehresi değişecek

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan 14 bin 200 metrekarelik yeşil alanda yeni park yapım çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların tamamlanmasının ile mahallenin çehresinin değişeceğini ifade etti

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin çehresi değişecek
06 Eylül 2017 Çarşamba 12:17

YENİ BİR PARK YAPILIYOR
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi 721-722-723-724 Adalar yanında yeni bir park alanı yapımına başlandığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz yaklaşık 14 dönümlük alanda yeşil alan düzenlemesi ve park yapım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
14 BİN 200 METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaklaşık 14 bin 200 metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan parkta beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yollarının oluşturulacağını belirterek, şunları söyledi:
KASIM AYINA KADAR YETİŞTİRİLECEK
“Parkımızın içinde 3 potalı basketbol sahası, squash sahası, futbol sahası, yeni nesil oyun gruplarının yer aldığı dökme kauçuk kaplama oyun alanları, pergolalar, oturma alanları, bisiklet ve koşu yolları olacak. Aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının da gerçekleştirileceği parkımızın Kasım ayına kadar hizmete açılması hedefleniyor.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.