Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden ÇOSB’ye ziyaret

Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Planlama Dersi kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden ÇOSB’ye ziyaret
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:43

MÜDÜRLÜK YETKİLİLERİ KARŞILADI
Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Mustafa Var, Doç. Dr. Yiğit Evren, Doç. Dr. Senem Kozaman, Doç. Dr. Ebru Seçkin, Doç. Dr. Senay Oğuztimur ve 75 kişilik öğrenci gurubunu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Bölge Müdürlüğü yetkilileri karşıladı.
BİLGİ ALDILAR
ÇOSB ile ilgili tanıtım filminin izlenmesinin ardından, öğretim üyeleri ve öğrenciler bölgenin gelişimi hakkında sorular sorarak bilgi aldı.
ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİ
Öğrencileri Bölge Müdürlüğünde ağırlamaktan oldukça memnuniyet duyduklarını dile getiren ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, üniversite sanayi işbirliğinin bu tür toplantılarla daha da pekişeceğine inandığını söyledi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de ÇOSB Bölge Müdürlüğüne gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.