Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde Çalışmalar Başlıyor

Kapaklı kent içi trafik sorununu azaltacak olan Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde yer teslimi gerçekleştirildi.

Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde Çalışmalar Başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Şubat 2022 Çarşamba 11:32

Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Yol Yapım Başmühendisi Arif Yıldız ve müteahhit firma Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bilgin’i belediyede ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yer tesliminin yapıldığını ve yakın zamanda şantiyenin kurularak çalışmalara başlanacağını açıkladı.

YER TESLİMİ YAPILDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in göreve geldikten sonra kent içi trafik sorununu azaltmak için yoğun mesai harcadığı Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde yer teslimi yapıldı. Başkan Çetin, Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Yol Yapım Başmühendisi Arif Yıldız ve müteahhit firma Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bilgin’i belediyede ağırlayarak konuyla ilgili görüşmelerde bulundu.

2023 YILINDA TAMAMLANACAK

Konuyla ilgili olarak Başkan Çetin, “Kentimizde trafik sorununu azaltacak ve tamamlandığında kentimizin gerdanlığı olacak Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde bugün Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Yol Yapım Başmühendisi Arif Yıldız ve müteahhit firma Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bilgin ile yaptığımız görüşme neticesinde yer teslimini gerçekleştirdik. Yakın zamanda şantiye kurularak çalışmalara başlanacak. İnşallah kentimize değer katacak bu önemli projemizi Cumhuriyetin 100. Yılı olan 2023 yılında tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.